VGS Advies

Startpagina | Downloads | Zoeken | Adresgegevens | Kontakt

Anti SpyWare

De Spyware Interceptor!

Op de laatste InfoSecurity beurs in Londen heeft Blue Coat Systems een unieke oplossing in het voortdurende gevecht tegen spyware gepresenteerd:

Spyware Interceptor (SI):

De Blue Coat Spyware Interceptor™ is een unieke plug&play anti-spyware appliance voor netwerken tot 1000 gebruikers. Interceptor houdt bekende en onbekende spyware buiten de deur en geeft gelijktijdig betrouwbare en bedrijfskritische applicaties de ruimte door gebruik van bewezen proxy technology. Interceptor’s unieke SCOPE™ anti-spyware engine gebruikt en optimaliseert z'n tien beschermingsmethodes voortdurend om de noodzaak van het handmatig verwijderen van spyware, keyloggers en adware van uw desktops tot een minimum terug te brengen.

Voordelen van de Spyware Interceptor:

  • Simpel, betaalbaar, en effectief in het voorkomen van spyware
  • Automatische updates van spyware profiles, policies en preventie technieken
  • Ondersteund door 's-werelds beste experts in web proxy performance en beveiliging vanuit Blue Coat Labs™
  • GEEN installatie en beheer op werkplekken

Blue Coat’s unieke 'Spyware Catching Object Protection Engine'(SCOPE) onderschept en analyseert al het executable web verkeer, en past, vooraf ingestelde, policy instellingen toe om bekende, waarschijnlijke, of simpelweg potentiële spyware te verwijderen. SCOPE heeft de mogelijkheid om de niet-executable delen van web pagina's, indien mogelijk, te bekijken. SCOPE evalueert op een unieke wijze risico's gebaseerd op karakteristieken van de uitvoerbare code en voert een vergelijking uit van de gerefereerde site ten opzichte van meer dan 7.5 miljoen geanalyseerde sites. SCOPE gebruikt 10 lagen van spyware preventie die eenvoudig geconfigureerd kunnen worden door middel van een simpele grafische interface. SCOPE blokkeert bekende en onbekende spyware, zowel inkomend als uitgaand, en voorziet ondertussen in toegang voor legitieme applicaties.

VGS Advies kan u Anti SpyWare oplossingen bieden voor enkele tot duizenden gebruikers.

Download de datasheet [836 KB]