VGS Advies

Startpagina | Downloads | Zoeken | Adresgegevens | Kontakt

Call Center Realisaties

Call Center Realisaties

VGS heeft in de loop van de tijd voor een diversiteit aan relaties call center trajekten ondersteund. Onderstaand treft u een korte omschrijving van enkele door VGS als adviseur gerealiseerde projekten.

No.1 in Predictive Dialing Technologie

Voor een vooraanstaand telemarketing buro is onderzoek gedaan naar de best beschikbare en bij de organisatie passende PD technologie. Dit resulteerde in de implementatie van de predictive dialer van Electronic Information Systems. Het telemarketing buro heeft momenteel de beschikking over ruim 70 seats die voorzien zijn van deze technologie en is met een hoge mate van efficientie produktief op de outbound markt.

's Werelds eerste geintegreerde in/outbound call center

Een van onze relaties is in 1996 gemigreerd van een outbound operatie naar een geintegreerde inbound/outbound omgeving. Uniek hierbij is de verregaande op Computer Integrated Telephony gebaseerde, integratie met de Lucent Definity ACD en de mogelijkheid om inbound processen met outbound te mixen op de werkplek. Hierdoor worden werkplekken nog produktiever. De organisatie heeft mede door dit nieuwe call center een aanzienlijke groei weten te realiseren.

Automated dispatch

Voor een aantal relaties in de maintenance business heeft VGS een volledig geautomatiseerd dispatch call center gerealiseerd voor de afhandeling van service aanvragen. Het dispatch call center is onbemand en verzorgt de aanname van service calls en controleert de opvolging en afhandeling ervan. Door deze benadering behoeven de organisaties geen beroep meer te doen op human resources die voorheen 24 uur per dag en 7 dagen in de week inkomende calls moesten afhandelen. Een verhoogde snelheid in de opvolging van calls die gepaard gaat met een verhoogde service graad naar de klanten hebben deze call centers tot een succes gemaakt.

Innovatie en flexibiliteit

Door een volledig op IT gebaseerd call center concept door te voeren is een innovatief communicatie platform ontstaan dat naast de normale telefonie voorziet in ACD en PD. Het gehele call center kent slechts nog een PC-PABX die volledig is geintegreerd met de werkplekken. Daar waar traditionele PABX omgevingen kostbare en vaak beperkte opties bieden om de telefonie omgeving met de IT te integreren, voorziet dit concept in volledige telefonie (zonder beperkingen) vanuit de IT infrastruktuur. Geavanceerde call routing en koppeling met een breed scala aan desktop applicaties zijn standaard en het Windows gebruikers interface voorziet een een vriendelijk omgeving voor zowel de gebruikers als de beheerder.