VGS Advies

Startpagina | Downloads | Zoeken | Adresgegevens | Kontakt

Bedrijfsprofiel

Het bedrijfsprofiel

VGS Advies biedt u en uw organisatie haar gedegen kennis op het gebied van netwerken en communicatie aan. Als partner ondersteunen wij u bij het optimaliseren van communicatie (e-mail, fax, internet, vpn en telefonie) binnen uw organisatie en met uw relaties.

"In todays business the difference between success and failure is the efficiency of communications"

Spraakmakende oplossingen

Charles Lindbergh vloog als luchtvaartpionier in 1927 als eerste in één keer over de Atlantische Oceaan.
De navigatie apparatuur die hij toen gebruikte was voor die tijd geavanceerde technologie die, door hem gebruikt, tot dit succes heeft geleid.
Alléén in de juiste handen kan techniek een waardevolle bijdrage leveren aan het doel dat men bereiken wil.

VGS ADVIES ziet de door haar gehanteerde technologie niet anders. Het is dan ook slechts als een hulpmiddel om vorm aan een oplossing voor uw specifieke vraagstelling te geven.

Met deze visie en een flexibele organisatie kunnen wij direct inspelen op de snelle veranderingen in de markt en voor de meeste problemen een adequate oplossing bieden zonder de details hierbij uit het oog te verliezen.
Met VGS als partner bent u altijd verzekerd van een innovatieve oplossing die aan uw verwachtingen voldoet. Voor onze relaties gaan wij heel ver . . .
Nieuwe technieken zijn geen doel op zich, maar hebben pas zin als ze op een verantwoorde wijze en op het juiste moment worden ingezet. Aan VGS de taak om in nauwe samenwerking met u deze techieken te evalueren en te implementeren. Onze gedegen kennis en ervaring kunt u in uw voordeel laten werken.
Als systeem integrator proberen wij steeds optimaal gebruik te maken van uw bestaande infrastructuur. Een waarborg voor behoud van reeds gedane investeringen.

Tevreden relaties

Goede communicatie en service vormen de basis van het succes van uw organisatie. VGS heeft zich gespecialiseerd in het optimaliseren hiervan. Verbeteren van bereikbaarheid van personen, ontsluiten van informatie en integreren van informatie systemen maken uw communicatie efficiënter en verhogen het service niveau.
Technologiën als voice processing, netwerk faxservers, electronic mail en call centers zijn de instrumenten die dit, indien juist vormgegeven, kunnen realiseren. Te overziene investeringen die een optimaal rendement en een hoge mate van tevredenheid bij uw relaties als resultaat hebben.

Niet voor niets spraakmakende oplossingen