VGS Advies

Startpagina | Downloads | Zoeken | Adresgegevens | Kontakt

StormShield

StormShield Active beveiliging tot het hoogste niveau

Stormshield, een volle dochter van Airbus Defence and Space, biedt innovatieve end-to-end security oplossingen om uw netwerk (Stormshield Network Security), computers (Stormshield Endpoint Security) en data (Stormshield Data Security) te beveiligen.

Deze producten, tot het hoogste niveau gecertificeerd in Europa (EU RESTRICTED, NATO en ANSSI EAL4+), bieden beveiliging van al uw systemen en informatie. Geschikt voor zowel kleine als grote organisaties.

StormShield ontwikkelt en produceert Intrusion Prevention Firewall- en VPN-oplossingen met een unieke geïntegreerde Real-Time Intrusion Prevention Technologie ASQ (Active Security Qualification). Naast deze technologie zijn in de IPS-firewalls van StormShield enkel de beste security-technieken zoals Stateful Inspection, Intrusion Prevention, Content Filtering, Kaspersky Antivirus, VPN en Deep Packet Inspection geïntegreerd.

StormShield heeft de volledige beschikking over haar eigen technologie, ASQ, waardoor ze haar klanten een lange gebruiksduur kan verzekeren. Dit is nodig om effectieve producten te leveren die inspelen op de steeds veranderende risico’s bij informatiesystemen. Netasq heeft een volledige productreeks van firewall- en VPN-oplossingen ontwikkeld, gebaseerd op haar ASQ-technologie, voor het leveren van het hoogste veiligheidsniveau voor alle soorten bedrijven: midden- en kleinbedrijf, multinationals en overheidsinstellingen.

Met een StormShield IPS Firewall haalt u als bedrijf, groot of klein, de meest complete beveiliging in huis. Uiteraard allemaal tegen een uiterst betaalbare prijs.

Firewall/VPN Box
StormShield is de enige firewall op de markt met een geïntegreerd Real Time Intrusion Prevention System. Dat wil zeggen dat de ingebouwde ASQ-engine (IPS), in real time, hacks, attacks, trojans, worms etc. al in de VPN-tunnel detecteert en direct blokkeert.

Geschikt voor het beveiligen van grotere netwerken.

Alle StormShield systemen beschikken over dezelfde geavanceerde technologie. Een SN6000 van € 60.000 werkt hetzelfde als een veel goedkopere SN150 De SN6000 kent uiteraard meer interfaces en is natuurlijk vele malen sneller.

StormShield systemen kunnen worden ingezet als een enkelvoudige appliance bijvoorbeeld als IPS achter een bestaande firewallomgeving, als een virusscanner voor een mailserver of als filter voor internetgebruik. U kunt StormShield systemen natuurlijk ook inzetten met een veelvoud aan functies zodat u een optimaal rendement uit uw investeringen haalt.

Download de volledige StormShield brochure [1.471 KB]

  • Antivirus software
  • Ingebouwde VPN-appliance
  • Firewall Manager: garandeert een vlotte installatie
  • Firewall Monitor: overzichtelijke monitoring module
  • Firewall Reporter: uitgebreide reportermodule voor een duidelijke rapportage
  • 1 jaar gratis updates en upgrades
  • 1 jaar hardware-garantie